sursa foto:  adevarul.ro

Se cutremură Europa! Laura Codruța Kovesi își intră în pâine: ‘Frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA’

Cutremur în Europa! În cadrul unei conferințe de presă, șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, a prezentat stadiul constituirii/funcționării EPPO.

Anunțul a fost făcut de către Rareș Bogdan, europarlamentar PNL/PPE.

Parchetul European va investiga și urmări penal infracțiuni care afectează bugetul UE – precum frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA.

„În câteva minute, șefa Parchetului European, românca Laura Codruța Kovesi, va susține în fața membrilor Comisiilor LIBE și CONT din Parlamentul European prezentarea stadiului constituirii/funcționării EPPO.

Parchetul UE (EPPO) va investiga și urmări penal infracțiuni care afectează bugetul UE – precum frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA. Vă reamintesc că pesediștii au încercat să blocheze numirea Laurei Codruța Kovesi. Probabil că știu ei de ce. Tic-tac?”, scrie, pe Facebook, Rareș Bogdan.

În toamna anului trecut, Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru ocuparea funcției de procuror-șef al Parchetului European.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură în plin pentru români, în ziua în care Guvernul Orban a fost dărâmat! ANAF, la pământ!

Legea Pensiilor suferă noi modificări- Deciziile luate de Guvern înainte de a fi demis

EXCLUSIV Lovitură de teatru: După reorganizare, dă cu plus! Violeta Alexandru crește numărul de bugetari

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare