sursa foto:  buletin.de/bucuresti

Se pregătesc manifestații stradale de amploare! Sunt chemați zecii de mii de români! ‘E timpul marelui protest: sâmbăta asta în fața Guvernului’

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, le solicită oamenilor să iasă în stradă, în fața Guvernului.

Într-un video pe pagina de socializare, Simion cheamă alături de el zeci de mii de oameni.

„Este timpul să zicem oamenilor adevărul, este timpul să trecem la fapte, este timpul să facem dreptate. Sâmbătă venim, cu mic, cu mare, zeci de mii de oameni în fața Guvernului, pentru a pune capăt tuturor nelegiuilor, la tot dezmățul din ultimii 30 de ani și la toată degringolada din timpul pandemiei.

Veniți alături de noi, sâmbătă, în București, în fața Guvernului, aici la Piața Victoriei, ca să facem împreună dreptate!

Venim după o lună și jumătate în care am umblat peste tot în țară. Am văzut averi de zeci de milioane de euro. Am văzut nelegiuri în fiecare localitate.

Originea la tot răul este în Palatele din București: Palatul Cotroceni, Palatul Victoria, Palatul Parlamentului”, anunță Simion.

Vezi și Document. Nebunie! Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare despre fostul șef al SRI George Maior: ‘Face parte din Echipajul lui George Soros’

Revoltător! Fost șef de poliție, primit cu brațele deschise pe listele PNL, după ce a fost demis din cauza unui scandal între interlopi

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare