sursa foto:  zf.ro

Ședință secretă în interiorul PSD: Ce ministru ar putea fi schimbat din funcție

Potrivit unor surse politice ale antenei3, un controversat ministru ar putea fi schimbat din funcție. Se pare că subiectul ar fi fost dezbătut, luni seara, într-o ședință secretă, la care au participat premierul Mihai Tudose, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, și ministrul în cauză.

Este vorba despre ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, care, în ultima perioadă, a fost protagonistul unui mega-scandal pe scena politică. Recent, și fostul ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici a spus că speră că este pentru ultima dată când îl vede pe Mișa dând explicații ca ministru de Finanțe.

Pe 9 noiembrie, va avea loc un nou CExN al PSD, unde se va discuta și despre nemulțumirile unor miniștri din Cabinetul Tudose.

Ministrul a creat o adevărată confuzie printre populație și parlamentari pe tema taxei de solidaritate de 2%. Aceasta deja există, însă doar se majorează cuantumul pe care angajatorii îl vor plăti de la 1 ianuarie 2018.

Ulterior, acesta a explicat măsurile care au iscat gigantul scandal. Ionuț Mișa a vorbit despre ce înseamnă Split TVA și cum ar putea fi economisiți banii din diferențele de TVA.

Vezi și Alertă! Mii de locuri de muncă, scoase la înaintare-salariul depășește chiar și 1 000 de euro

Pas important în lupta împotriva muncii la negru: Proiectul de Hotărâre ce va schimba complet Codul Muncii

Alertă de URS lângă București și apel către Ministerul Mediului! Animalul își face de cap prin localități! Prefectura incapabilă să rezolve situația

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare