amenzilor

sursa foto:  zf.ro

Senatorii au trecut tacit această lege! Sunt vizați toți șoferii

Toți conducătorii auto din țara noastră sunt vizați! Potrivit unui proiect de lege ce a fost adoptat tacit de către Senat, pentru că nu a fost votat la timp în plen, românii care au care au încălcat legislația rutieră și au permisul de conducere suspendat vor putea solicita reducerea perioadei de suspendare în mai multe cazuri.

Modificarea condițiilor în care șoferii pot solicita reducerea perioadei de suspedare a permisului auto se regăsește în propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, ce a fost adoptată tacit de către senatori, informează avocatnet.ro.

Mai exact, prounerea de lege prevede eliminarea a două condiții pe care trebuie să le îndeplinească șoferii cu permisul suspendat care doresc să recapete mai rapid dreptul de a conduce mașina.

Ca atare, dacă proiectul va ajunge să se aplice, spre deosebire de situația actuală, acești șoferi vor putea solicita reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce, chiar dacă au mai beneficiat de măsura reducerii suspendării în ultimii trei ani sau au mai avut permisul suspendat în ultimii doi ani.

Pentru a se putea aplica, propunerea are nevoie și de votul Camerei Deputaților, de promulgare din partea șefului statului și de publicare în Monitorul Oficial.

Vezi și Exclusiv Sute de români așteaptă bani de 1 Decembrie! Cine ar putea primi o sumă importantă de Ziua Națională

Toți românii sunt vizați! Amenzi uriașe sau chiar închisoare pentru cei ce fac asta

Atenție, șoferi! Această taxă revine din ianuarie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare