sursa foto:  INQUAM Photos/George Călin

Și-a făcut ‘harakiri’! Demisie din Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, după scandalul circularei scrise de Mioara Costin

Plecare din Guvernul Cîțu! Mioara Costin, consilier la Cancelaria Prim-Ministrului, a hotărât să demisioneze din funcție, după ce în spațiul public a apărut un document redactat de ea, ce poartă antetul Guvernului, deși urma să fie folosit în campania internă din PNL a lui Florin Cîțu.

Este vorba despre strategia de comunicare a lui Florin Cîțu, în lupta cu Ludovic Orban, pentru șefia Partidului Național Liberal.

Astfel, după ce în spațiul public a izbucnit un scandal imens, dat fiind că Florin Cîțu ar fi folosit funcționari plătiți din banii statului pentru propria strategie de campanie, Mioara Costin a decis să demisioneze.

„DECIZIE privind eliberarea doamnei Mioara Costin, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului

Având în vedere cererea doamnei Mioara Costin, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/5.201 din 22 iulie 2021 și la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/17.866/T.H.G. din 22 iulie 2021, în temeiul art. 19, art. 22 alin. (5), art. 29 și al art. 31 lit. c) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Mioara Costin se eliberează, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, se arată în decizia semnată de Florin Cîțu.

Vezi și Un minister USR-PLUS este aruncat în aer! Sistemul pile și cunoștințe merge și la noul Guvern!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare