sursa foto:  a1.ro

Update. Noul ministru de Interne, Marcel Vela, reacționează

Update. Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că informațiile prezentate de Național nu corespund realității și că îl are drept consilier personal pe generalul Gelaledin Nezir. 

Situație de-a dreptul comică! Ies la iveală informații incredibile! Noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, ar urma să și-l ia drept consilier personal pe un cunoscut chestor în rezervă.

Este vorba despre celebrul Marian Tutilescu, fost șef al Departamentului Schengen din cadrul Ministerului Administrației și Internelor. Dezvăluirea a fost făcută de publicația Național.

Până aici, nimic anormal. Doar că Bugetul.ro a descoperit că fiul lui Tutilescu a demisionat odată cu instalarea Guvernului Orban, fiind amenințat că va fi dat afară.

Fiul chestorului rezervist Marian Tutilescu este nimeni altul Cătălin Marian Tutilescu, secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale până la instalarea Guvernului Orban.

După ce Ludovic Orban, când a preluat mandatul de premier, a anunțat că-i va executa pe toți secretarii de stat angajați pe criterii politice, Tutilescu Jr. și-a anunțat demisia.

„Cand provii dintr-o familie de militar, in primii ani înveți ce înseamnă ONOAREA.
Am aflat ca sunt atât de important încât printre primele măsuri ale noului guvern s-a numărat și nominalizarea mea ca … demis.
Am fost numit politic, am înțeles sa plec politic și politicos.

AM ONOAREA SA VA SALUT”, a anunțat Cătălin Marian Tutilescu.

Vezi și USR-PLUS lovește în plin magistrații, polițiștii și militarii! Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare și pensiile ‘specialilor’

EXCLUSIV Circuitul banilor europeni: Dan Barna și ‘filiera’ maghiară. Omul de legătură cu #Rezist

Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare