sursa foto:  stiridecluj.ro

Șoc total! Un fost șef de Servicii a fost arestat

Procurorii DIICOT au cerut deja judecătorilor de la Tribunalul Brașov arest preventiv pentru Gelu Oltean, fost șef la „Doi și-un sfert”. Ulterior, Gelu Oltean a fost reținut pentru 30 de zile.

Alături de fostul șef al DGIPI au mai fost reținuți Vanessa Youness și un cetățean englez, Thomas Lishman. Toți cei trei ar fi avut legătură cu o clinică de wellness, de lângă București, unde în cadrul unor așa-zise tratamente pacienților li s-ar fi dat spre consum o substanță considerată drog, potrivit surselor citate.

DIICOT a anunțat oficial că ”trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Brașov într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conține AYAHUASCA”, informeaza realitatea.

Vezi și

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare