sursa foto:  mediafax.ro

Sociologul Alfred Bulai afirmă! ‘Interesul pentru europarlamentare e mai mic și UDMR riscă să nu faca pragul’

UDMR a spus adio PSD-ALDE. S-a rupt deodată de alianța de guvernare chiar înainte de alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție. UDMR condiționează împăcarea de rezolvarea situației de pe Valea Uzului. Ce nu spune UDMR e ce câștigă din acest anunț. 

Sociologul Alfred Bulai afirmă că anunțul de astăzi ”e semnul că UDMR are probleme”. El remarcă faptul că-n toate campaniile electorale UDMR s-a activat, dar acum îi lipsește opoziția la propriul electorat, un ”Vadim Tudor”, care să-i activeze electoratul și să iasă la vot.

Orice fel de conflict prinde bine UDMR-ului, mai subliniază Alfred Bulai, care precizează că nu doar românii din Moldova au plecat în diaspora, ci și cei care sunt conturați ca electoratul UDMR-ului.

În acest context, Alfred Bulai subliniază că ”interesul pentru europarlamentare e mai mic și UDMR riscă să nu faca pragul. O astfel de dispută le prinde bine electoral”.

”În același timp, e și o tactică a UDMR ca în funcție de rezultat și schimbări să fie deschiși la orice alianță. Protocolul e suspendat și, prin urmare, sunt deschiși la orice reconfigurare a Parlamentului” mai subliniază sociologul, informeaza dcnews.ro

Vezi si

Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

Vești mari! Ce se întâmplă cu contractele de muncă

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare