sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

În locul unui spital din Capitală, apare un magazin Lidl! Mutare de proporții făcută de gigantul german

Gigantul german Lidl, parte a grupului Schwarz, face o mutare de proporții! În locul unui spital din Capitală, o să apară un magain Lidl.

În schimbul a aproximativ 2,4 milioane de euro, proprietarii lanțului de magazine au achiziționat un terne de circa 6.000 mp.

Acesta a aparținut Federației Comunităților Evreiești Mozaice din România, amplasat în apropierea parcurilor Tei și Plumbuita.

Potrivit Profit.ro, discounterul german Lidl, pe locul trei în topul vânzărilor din România, după Kaufland și Carrefour, pregătește construcția unui nou magazin, pe un teren cumpărat anul trecut de la Federația Comunităților Evreiești din România, unde funcționau, în trecut, un spital și cămine.

Sursa citată dezvăluie că în ajunul Crăciunului 2020, Lidl a primit certificatul de urbanism necesar construcției unui supermarket și amenajării parcării aferente.

În ultimii ani, Lidl a fost într-un proces de expansiune agresivă în România, acumulând un număr impresionant de terenuri.

În urma acestor achiziții, anul trecut a inaugurat 28 de magazine. Asta după ce, cu un an mai devreme, deschise 24 de supermarketuri, cele mai multe de la intrarea pe piață, în 2011.

Vezi și

Mega-veste! Acest tip de angajați ar putea beneficia de indemnizații mai mari, chiar și pentru cei pentru cei care sunt în concediul de acomodare

EXCLUSIV Ministrul Nicolae Ciucă reacționează: ‘Nu are nicio legătură cu un lockdown!’

Artificiul prin care polițiștii cu relații sus-puse ajung să câștige pensii de serviciu uriașe! Metoda prin care își umflă fluturașul de salariu

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare