sursa foto:  qmagazine.ro

Sporuri de 10% pentru ei: Anunțul a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă

Mii de bugetari vor primi mai mulți bani de luna aceasta. Anunțul a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă, în ședința de Guvern, de miercuri. Creșterea cu 10% a salariilor face parte din corecțiile adoptate luna trecută.

Premierul Dăncilă a anunțat miercuri, că bugetul MAI va fi suplimentat din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului cu 30 de milioane de lei pentru achiziţionarea a 550 de autovehicule de către Poliţia Română.

”În şedinţa de astăzi (miercuri – n.r.) vom adopta o hotărâre de guvern prin care vom suplimenta bugetul MAI din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului cu suma de 30 de milioane de lei pe ntru achiziţionarea a 550 de autovehicule de către Poliţia Română”, a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

”Şi pentru Jandarmeria Română, împreună cu dna ministru avem veşti bune, anume creşterea de 10% a salariilor pentru jandarmii din operativ care îndeplinesc misiuni de ordine publică şi care intră în vigoare de luna asta, finalizarea unor lucrări de siguranţă pentru poligonul de siguranţă de la Băneasa, dar şi începerea unor lucrări pentru un poligon modern, un poligon acoperit, care ar putea fi finalizat într-un termen de doi ani şi a cărui investiţie este de aproximativ 8 milioane de euro”, a adăugat premierul.

Vezi și Orange CONTRAATACĂ! Mutare în FORȚĂ, după ce a aflat că Vodafone vrea să achiziționeze un GIGANT

Veste uluitoare pentru toți utilizatorii de telefonie mobilă: Ce a decis ANCOM

Propunerea care va declanşa un IMENS scandal: Ministrul Finanţelor ‘umblă’ la Pilonul II de pensii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare