sursa foto:  stelian-tanase.ro

Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

Stelian Tănase îl face praf pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce acesta din urmă a mințit în CV-ul său că a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, deși nu și-a luat licența.

Tănase spune despre Coliban că este un impostor și că ar trebui să-și dea demisia.

Allen Coliban este primarul nou ales al Brașovului din septembrie 2020. Electoratul stia ca votează un inginer IT-ist de performanță. Numai că se descoperă acum că brașovenii nu au știut ce votează. Au fost mințiți. Nimic nu este ce pare fi ! Allen Coliban este un impostor, pur si simplu – un mare mincinos. A pretins ani de zile in toate documentele oficiale că este absolvent al Politehnicii din Bucuresti și deci inginer cu acte în regulă. Nu este!!!
Allen Coliban nu și-a cerut scuze deocamdată si nici nu văd să aibe intenția să demisioneze – așa cum ar fi normal. Trebuia să-și depună mandatul chiar în ziua cînd a apărut dezvăluirea în presă. Sau, dacă nu e adevărată acuzatia, să dezmintă și să deschidă un proces de calomnie…Ceea ce nu a făcut. În schimb s-a făcut de rușine, pe el și partidul din care face parte.
Credibilitatea și autoritatatea lui în spațiul public sunt de acum egale cu zero. Nu văd cum va putea conduce 4 ani Brașovul cu cocoașa asta în spate. Mai e o chestiune, îmi soptește o vrăbiuță. Mă întreb ca prostul cine l-a dat în gît pe Allen Coliban? Aici e vorba de un denunț. Nimic din Gubernie nu se pretrece întîmplător. Pe scurt, Coliban este un detractor al lui Barna în USR. I-a cerut și demisia acuzîndu-l că face jocuri etc. Ca să vezi! Cădem la punct.
Ce legarură este între și alta? Daca este una, firește.
Mă îngrijorează că nimeni nu e grăbește să ia poziție și ar fi destui care ar trebui s-o facă. Impostura primarului nu pare să deranjeze pe cineva. Bravo lui, să fie sănătos! Dacă merge, merge! gîndeste lumea. Morala omului comun cam scîrție și nici pe sus lucrurile nu stau altfel. Lumea îi iubeste (si invidiază) pe șmecheri, pe cei care ocolesc legea și prostesc pe altii. În plus, reușesc în viață. Coliban de ex a ajuns ditamai primarul Brasovului. Tare! De unde această lipsă de reacțe și indiferență? Explicația mea – Gubernia noastră este bucșită de impostori, de spectre, de plagiatori. Un farseur nu va lua atitudine împotriva altuia ca el, e de la sine înțeles. Parlamentul, Administrația, Guvernul sunt pline de mincinoși, plagiatori, impostori. Ar trebui un măturoi și făcut curățenie generală. Dar cine să o facă? Și de ce? Unul d-ăsta e o slugă supusă, ușor de controlat prin șantaj, dacă șeful lui știe că diploma lui nu există sau este falsă său că a plagiat. Să nu ne mirăm deci.
E de văzut dacă Allen Coliban are un dram de onoare și va demisiona în zilele următoare. Altă ieșire din situație nu există.”, este mesajul postat de Stelian Tănase, pe Facebook.

Vezi și

Doctorul Adina Alberts face public tratamentul pentru cazurile ușoare de Covid: ‘Trebuie luate doar la indicația medicului dvs.’

Veste bună de la Casa Națională de Pensii Publice! Ce se întâmplă cu cei care și-au cumpărat vechime și în cât timp se va primi decizia de pensionare

EXCLUSIV Toate piețele din Sectorul 4 se redeschid miercuri! Soluția găsită de primarul Daniel Băluță

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare