sursa foto:  Cancan

Sumă URIAȘĂ! Cât a primit chef Cătălin Scărlătescu la petrecerea primarului Florea

Mihaela Neagu, proprietarul firmei Libro Events, a confirmat sumele pe care participanții la ,,Zilele Sectorului 5″, le-au luat.
Mihaela Neagu, a declarat pentru libertatea.ro, sumele colosale pe care le-au luat Dan Bittman, Anca Serea, dar și chef Cătălin Scărlătescu. Acesta susține că sumele sunt exagerate și că a fost obligată să le plătească.
Potrivit acesteia, Cătălin Scărlătescu a cerut cu 5.300 de euro mai mult decat i s-a oferit, fiind obligată să accepte. Tot aceasta spune că, Holograf au impus din start prețul:11.000 de euro. Anca Serea a primit și ea 11.000 de euro pe zi, ceea ce înseamnă că în cele 3 zile, Anca a câștigat 33.000 de euro.
,,Eu am dorit să-i aduc pe Provincialii, Vunk, Gheorghe Zamfir, ei i-au vrut pe Holograf, care mi-au impus prețul: 9.500 euro plus TVA trupa, 9.500 euro plus TVA, Dan Bittman. Iar chef Cătălin Scărlătescu mi-a cerut cu 5.300 euro mai mult decât am ofertat noi, n-am avut ce face, i-am dat!’‘, a declarat Mihaela Neagu pentru libertatea.
,,Prezentatoarea Anca Serea a semnat pentru 1.200 euro pe zi ori 3 zile.’‘, a mai adăugat aceasta.

 

 

Vezi și

Decizia Guvernului, publicată în Monitorul Oficial! Schimbare radicală de la 1 ianuarie 2019 – Toți angajații din România beneficiază de asta

Surpriză! Soția lui Tudorel Toader are o nouă ocupație- Ce face, mai nou, Elena Toader

Detaliu mai puţin ştiut! Cu ce se ocupă fratele lui Rareş Bogdan

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare