sursa foto:   gandul.info

SURSE. Unde se ascunde prietenul lui Ghiță

Liderul Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, este de negăsit în ultima perioadă, iar în mass-media se zvonește că ar fi luat-o pe urmele lui Sebastian Ghiță, bunul său prieten.

Profitând de acest lucru, membrii Biroului Permanent Național al PRU ar încerca să-l înlăture de la conducere pe Diaconu. Mai mult, deunăzi Rudi Bugă, șeful facțiunii din Gorj, i-a atacat pe Ghiță și pe Diaconu, acuzându-l pe primul că a distrus partidul.

Surse din PRU au declarat, pentru Bugetul.ro, că Bogdan Diaconu nu e dat dispărut, ci a decis să-și ia un concediu. „Din câte știu, toate acestea sunt niște bazaconii, iar Bogdan este plecat în vacanță de câteva zile”, ne-a declarat membrul România Unită.

„Când s-au luat deciziile de viitor, chiar și cu Ghiță, toți au fost de acord. Dacă atingeam pragul de 5%, era bine, însă acum nu mai e”, a adăugat acesta.

Pe Facebook nu a mai postat din 15 ianuarie

O altă dovadă că șeful PRU nu ar absenta decât câteva zile o reprezintă pagina de Facebook a politicianului. Diaconu a postat ultima dată pe cunoscuta platformă de socializare un articol redactat cu ocazia nașterii Marelui Poet Mihai Eminescu.

Paradoxal, acel articol a fost scris de către Robert Bugă, fiul liderului PRU Gorj, pe blogul său.

Vezi și Scenariul incredibil prinde contur! Cine se ascunde în spatele incendierii clubului Bamboo?

Președintele Iohannis, în centrul unui scandal! Cum ar fi mințit în Parlamentul European

Acuze grave! Dezvăluirile deputatei care i-a dat harta României Mari președintelui Iohannis

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare