sursa foto:  stirilekanald.ro

SURSE Informații din interiorul Poliției Române! Ce se întâmplă cu cazul Arad: ‘Toate structurile sunt angrenate’

La aproximativ o lună de la uciderea în stil mafiot a omului de afaceri Ioan Crișan, surse din cadrul Poliției Române au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că „toate structurile sunt angrenate pentru a prinde autorul”.

La întrebarea de ce a fost comunicarea defectuoasă în cazul uciderii lui Crișan, sursele Bugetul.ro au declarat că procurorii au preluat cazul și de aceea Ministerul de Interne nu a putut să dea detalii legate de anchetă.

Vezi și EXCLUSIV Dumitru Coarnă, despre asasinatul cu bombă, de la Arad: Într-un procent de 70-80%, autorul s-ar putea să fi plecat din țară

Lucrăm. Toate structurile sunt angrenate pentru a prinde autorul”, au precizat, pentru Bugetul.ro, surse din Poliția Română.

Vezi și Se confirmă sursele Bugetul.ro. Bărbatul cu crosa de golf și blonda cu maceta, reținuți în timp-record!

Autorul a părăsit țara?

Într-un procent de 70-80%, autorul a părăsit țara, ne declara, la două zile de la atentat, Dumitru Coarnă, președintele SNPPC.

Există mai multe variante: poate să fie în țară, poate să fi plecat. Sunt mai multe ipoteze de lucru. Într-un procent de 70-80%, (n.r. – autorul) s-ar putea să fi plecat din țară. Dar aici nu cred că-i un singur criminal, după modul ăsta de operare. Cred că e o situație mai complexă. Mi-e greu să cred că un singur om putea să realizeze atâtea lucruri, dar nu e imposibil.

Există și posibilitatea asta, să fie un asasinat la comandă. Sunt mai multe ipoteze de lucru. Poliție le are în lucru. Am văzut câteva informații prin presă, cum că era vorba de un transport de țigări și că ar fi o răzbunare. Acolo, mobilul este răzbunarea.

Da, există posibilitatea să fie la comandă, există posibilitatea să fie chiar gruparea care a fost deranjată, că până la urmă cred că a avut un dublu scop acest mod de operare: o dată să-l elimine și să transmită și un mesaj, mediatic vorbind. Deci, le-a ieșit până acum. Sper să fi comis și greșeli, pentru a putea fi identificați. E o speță complicată. Au lucrat foarte bine”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, în ultima zi din luna mai, Dumitru Coarnă.

Vezi și EXCLUSIV Bătăușul cu crosa de golf și blonda cu maceta au fost identificați! Șoferul agresat a refuzat inițial să depună plângere

La 29 mai, afaceristul Ioan Crișan a fost executat în stil mafiot, în parcarea unui supermarket din Arad, prin plantarea unei bombe la mașină.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare