sursa foto:  rfi.ro

Teodorovici a recunoscut: Viitoarele mame ar putea avea o indemnizație mai mică- Cum va soluționa problema

Un nou scandal a izbucnit, în urma Ordonanței de Urgență adoptată zilele trecute de către Guvernul Dăncilă. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a recunoscut eventualul efect negativ a acesteia asupra indemnizației viitoarelor mămici, dar a promis că va veni cu soluții.

„Sunt cateva astfel de spete”, a spus ministrul, intrebat de ziaristi despre informatiile aparute in mediul online potrivit carora viitoarelor mame ar putea sa le fie calculata o indemnizatie mai mica.

Incepand de azi, au loc discutii la Ministerul Finantelor, Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei, Casa de Pensii si Casa de Asigurari Sociale, astfel incat „joi sa venim cu o propunere de modificare astfel incat si aceasta situatie sa fie acoperita”, a afirmat Teodorovici.

„Am mers pe principiul ca nimeni sa nu piarda, nimeni sa nu aiba de suferit”, a adaugat el, sustinand ca „azi cel tarziu maine se vor inchide discutiile”.

„Daca mai apar alte situatii, sper sa nu mai fie cazul”, alte eventuale probleme vor fi rezolvate la nivelul comisiilor parlamentare, unde „se mai pot aduce si alte amendamente”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Vezi și O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

Guvernul ia în BRAȚE zeci de mii de pensionari! Ce a intrat în vigoare la 9 februarie

Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare