sursa foto:  bihon.ro

Toți clienții RDS-RCS sunt vizați! Ce se întâmplă cu unul dintre posturi

Nimeni nu se aștepta la asemenea decizie din partea acestui post de televiziune. Toți abonații RDS-RCS sunt vizați.

Decizie bombă pe piața media care îi afectează pe abonații tuturor companiilor de cablu din țară. Ultima veste a luat prin surprindere pe toată lumea. Vom pierde mai multe transmisiuni de profil extrem de vizionate. Hotărârea a fost luată de canalul Eurosport pentru clienții din România.

Foarte mult timp, telespectatorii posturilor Eurosport 1 HD și Eurosport 1 SD au beneficiat de transmisiuni cu conținut diferit, dar totul se va schimba. Cele două canale devin simulcast. Vor avea aceeași emisie.

„În prezent, competitiile pentru care exista drepturi locale pentru piata din Romania (Copa America, Premier League incepand cu noul sezon, Moto GP etc.) sunt disponibile pentru preluare pe Eurosport 1 HD, la următorii operatori: RCS-RDS, Telekom, NextGen, UPC Romania, Focusat, Akta, Digital Cable Systems. Pentru orice alte informatii legate de receptionarea competitiilor noastre in format HD, le recomandam telespectatorilor sa se adreseze operatorului de cablu la care sunt abonati”, au transmis reprezentanții Eurosport, conform paginademedia.ro.

Citește și.

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare