sursa foto:  barfedeiasi.ro

Totul a ieșit la iveală! Ce avere fabuloasă deține Radu Mazăre

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost prins în Madagascar. Acesta era condamnat la nouă ani de închisoare, definitiv, în dosarul retrocedărilor ilegale în care au mai fost condamnați și Cristi Borcea, Nicușor Constantinescu și Dragoș Săvulescu (ultimul dispărut și el).

Încă de pe vremea când era primar al Constanței, Mazăre şi-a deschis o afacere în Madagascar. Acolo are un resort cu 16 bungalowuri, toate cu vedere spectaculoasă la Oceanul Indian. Cei aproape 300.000 de euro pentru ridicarea complexului fiind asiguraţi de un investitor.

Potrivit legilor malgaşe, niciun străin nu are voie să deţină proprietăţi acolo, motiv pentru care acesta a luat terenul de două hectare în concesiune pe 99 de ani, plătind doar un euro pe metru pătrat.

Potrivit ultimei declaraţii de avere,Radu Mazăre deţine câte patru procente din două terenuri în Bucureşti, unul în suprafaţă de 24,16 metri pătraţi, iar celălalt de 35,68 metri pătraţi, achiziţionate în anul 2009.

Mazăre are şi un apartament în Bucureşti, construit în regie proprie, în 2013, cu o suprafaţă de 184,43 metri pătraţi.

Radu Mazăre mai deţine, conform ultimei declaraţii de avere, o şalupă şi o remorcă pentru transportul acesteia.

El are însă 287.000 de euro cash şi un card de debit cu 5.000 de euro la City Bank, plus alte două carduri de credit, la City Bank şi la Banca Transilvania, dar fără cash colateral.

Conform declarației de avere, Radu Mazăre este acţionar sau asociat şi are împrumuturi la mai multe societăţi comerciale: SC Sigma Trading SA Constanţa, SC Ideea Contrast SRL Constanţa, SC Comtext SA Constanţa, SC Xenoti SRL Constanţa, SC Conpress Group SRL Constanţa şi SC Royal Distribution Services SRL.

De asemenea, are şi un împrumut de 600.000 de euro acordat unei persoane fizice – Ioanis Poulos Skantzikas.

 

Citește și:

Vești bune! Pensii speciale pentru o nouă categorie de angajați

Veste bombă! Vârsta de pensionare scade pentru mii de români

SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare