sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu, atac devastator la adresa lui Marcel Vela: Confundă Poliția Comunitară cu Poliția Națională

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat un atac dur la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, în ceea ce privește modul în care Ministerul de Interne a gestionat funeraliile lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

Traian Băsescu a criticat vehement felul în care MAI-ul sub comanda lui Marcel Vela a gestionat această situație.

„Internele nu sunt instituţie de spectacol!
Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională.
Ajuns la Bucureşti Marcel Velaa a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19.
Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie.
Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie.
Erau suficienţi câţiva ofiţeri de poliţie introduşi în mulţime şi pe lângă cei apropiaţi mortului pentru a sesiza imediat orice risc.
S-ar fi evitat umilirea poliţiei şi a jandarmeriei puse să participe îndure cu stoicism priveghiul unui interlop.
În regia lui Marcel Vela, moartea uni interlop a devenit eveniment national.
Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?
PS – Vreau să cred că în seara aceasta nu va ieşi Marcel Vela îmbrăcat în „jacă” de aviator să ne spună că a avut informaţii că urma să fie o cuţităreală generală, drept pentru care a mobilizat puhoi de jandarmi, poliţişti şi mascaţi.”, este mesajul lui Traian Băsescu.

Vezi și

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Rețeaua racolărilor primarilor PSD de către PNL. Cine este omul care face jocurile de la Guvern pentru partid

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare