sursa foto:  a-tv.md

Traian Băsescu, atac la adresa foștilor miniștrii de Finanțe: De ce nu l-aţi dat pe Teodorovici cu capul de toţi pereţii?

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu i-a atacat, la România TV, pe miniştrii de Finanţe care nu au recuperat banii pierduţi de România la CEDO.

Întrebat de senatorul UDMR Tantos Barna cine ar trebui să plătească pentru greşelile magistraţilor care au dus ca România să fie condamnată la CEDO, Traian Băsescu a răspuns: „De ce nu l-aţi dat pe (Eugen)Teodorovici cu capul de toţi pereţii pentru că nu a iniţiat procedurile de recuperare de la cei care au greşit şi am plătit la CEDO? (…) Există procedură în lege prin care banii prin care sunt imputaţi ţării la CEDO să poată fi imputaţi magistratului care a făcut ca România să fie penalizată”.

Fostul preşedinte este de părere că miniştrii de Finanţe „au fost toţi laşi şi nu au procedat la recuperarea banilor”. „Un stat care ar trebui să plătească tot ce i s-a pus statului român nu are cum să nu se declare falimentar. România nu are nicio şansă să nu intre într-o criză gravă dacă nu se opreşte odată această avalanşa de bani pe care trebuie să îi plătească statul de multe ori prin voinţa oamenilor politici”, a afirmat fostul preşedinte.

Vezi și:

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare