sursa foto:  antena3.ro

Traian Băsescu reacționează! ‘Din laşitate, sacrificăm mii de tinere pe care le împingem sub controlul unor derbedei’

Fostul președinte al țării a declarat că este momentul ca legalizarea prostituției să fie repusă în discuție ca soluție pentru reducerea traficului de carne vie.

Traian Băsescu a fost prezent, joi seară, în emisiunea moderată de Tudor Mușat la B1Tv, unde a făcut declarații referitoare la cazul Caracal și înăsprirea pedepselor propuse de ministrul Justiției Ana Birchall.

Fostul președinte a declarat că este momentul ca legalizarea prostituției să fie repusă în discuție ca soluție pentru reducerea traficului de carne vie.

Actualul europarlamentar a spus că discuția este mai veche, la fel ca și ”lașitatea politicienilor” care nu își asumă o eventuală revoltă a Bisericii Ortodoxe Române. Traian Băsescu a declarat că, astfel, fetele traficate ”nu vor mai fi pe mâna peștilor, ci pe mâna statului”. Fostul președinte a dat exemplele Belgiei și Germaniei, unde prostituția este legalizată.

Dimensiunea traficării tinerelor, fie că-s tinere din liceu, fie că-s tinere care nu sunt la liceu, în mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizată aproape în mediul rural şi trebuie acţionat în modificarea politicii penale faţă de astfel de acţiuni. Sunt mulţi nefericiţi bărbaţi care nu-şi găsesc o parteneră şi recurg laastfel de gesturi, cred că a venit timpul să repunem în discuţie legalizarea prostituţiei ca soluţie de diminuare a traficului ilegal de carne vie” a spus Traian Băsescu joi seară, lal B1 TV.
Acesta dat exemplul Germaniei, Olandei şi Belgiei unde prostituţia este legalizată şi femeile sunt protejate.
„Dacă vreţi, sunt pe mâna statului nu sunt pe mâna peştilor (prostituatele – n.r.).” a spus Băsescu
El a acuzat „laşitatea” unor oameni politici care „nu şi-au asumat să treacă peste nişte supărări ale BOR-ului, în primul rând”.
„Din laşitate, sacrificăm mii de tinere pe care le împingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociţi care le lasă fără bani, fără viitor şi uneori le lasă şi fără viaţă” a spus Băsescu.
Fostul şef al statului a spus că România este „unul din marii furnizori de carne vie” din Europa şi că trebuie găsită o soluţie pentru ca acest lucru să se schimbe.
Fostul peşedinte a spus că trebuie modificată legislaţia în probleme de răpiri, viol, sau eliberare condiţionată, dar referindu-se la proiectul de OUG privind modificarea legislaţiei penale făcut public joi, că intrarea „de îndată” în domiciliul unei persoane este „riscantă”, arătându-se convins că prevederea conform căreia se poate intra de îndată în domiciliu nu va fi validată de Curtea Constituţională, informează realitatea.net
Vezi și

Vești uriașe pentru angajați! Veți primi un nou ajutor financiar

EXCLUSIV Remus Rădoi a dat o lovitură de senzație! Omul de afaceri a rupt norma

Vești proaste pentru angajați! Pentru ce veți fi taxați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare