sursa foto:  aktual24.ro

Ultimul ordin al lui Liviu Dragnea provoacă un cutremur pe această piață! Schimbare radicală

Ultimul ordin al lui Liviu Dragnea provoacă un cutremur pe această piață! Ministerul de Finanţe a publicat deja proiectul de OUG care modifică programul „Prima Casă” în ceea ce se va numi „O familie, O casă”, şi care aduce prevederi care pot schimba total piaţa imobiliară, precum condiţia că imobilul nu poate fi mai vechi de cinci ani.

Astfel, prin noul program, locuinţa trebuie să aibă minim două camere şi o suprafaţă cuprinsă între 50 mp şi 100 mp, iar pentru locuinţele utilizate vechimea imobilului trebuie să fie cuprinsă între 1 şi 5 ani de la data finalizării construcţiei.

Multe dintre apartamentele scoase la vânzare în Bucureşti, dar şi în restul ţării, nu se încadrează în acest criteriu de vechime, scrie zf.ro.

Totuși, forma prezentată în proiectul de OUG lasă o portiţă legală şi pentru apartamentele mai vechi de 5 ani, menţionându-le pe cele care au fost „supuse unor lucrări de intervenţie în vederea consolidării sau reducerii riscului seismic” cu cel mult 5 ani înainte de data solicitării creditului.

Noul program a fost prezentat luna trecută de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, într-o emisiune televizată.

Vezi și

EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare