sursa foto:  stiri.botosani.ro

Umilință pentru Ludovic Orban și compania: ‘Acum vă plac oamenii lui Dragnea?’

Umilință pentru Ludovic Orban și Partidul Național Liberal, după ce s-a aflat că racolează primari PSD din județul Teleorman, fieful fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a acuzat că PNL-ul fură primarii PSD.

Vezi și SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

„Nu mai furați doar bani v-ați apucat de furat primari. V-ați apucat să furați primari PSD chiar în sediul Guvernului. Ați abandonat promisiunea că nu veți primi traseiști strigată anul trecut pe la toate mitingurile.

Ați transferat primari și din Timiș. (…) Cel mai tare transfer este primarul de la Bethausen. Știți ce spunea domnul Lihoni despre Iohannis acum un an? Citez: „Iohannis nu este român și nu este din rasa noastră”. Acum l-ați luat la PNL. PSD nu i-ar mai fi pus candidați la alegerile locale. Apropo, Iohannis știe despre ăsta?”, a afirmat Alfred Simonis.

Simonis a decalrat că liberaii au luat primari de la PSD inclusiv din Teleorman, județul pe care l-a controlat fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

Vezi și Rețeaua racolărilor primarilor PSD de către PNL. Cine este omul care face jocurile de la Guvern pentru partid

„V-ați folosit de fondurile publice fără jenă și ați transferat primari din toate colțurile țării. Chiar și din teleorman ați transferat primari. Ați transferat primarii lui Dragnea, ați transferat primarii lui Dragnea. Vă plac acum oamenii lui? Nu vă mai deranjează?”, l-a întrebat Alfred Simonis pe Ludovic Orban, prezent în Parlament.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare