sursa foto:  hakimiyet.com

Un cunoscut doctor a răbufnit: ‘E o prostie’

Doctorul Adina Alberts a răbufnit cu privre la subiectul momentului. Într-o postare pe pagina de socializare, medicul se poziționează împotriva luării temperaturii la intrarea în magazine.

Adina Alberts consideră că este „o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri/ magazine/ birouri”.

DEGEABA SE IA TEMPERATURA LA INTRAREA ÎN MAGAZINE.
Mă scuzați dar voi fi foarte directă. E o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri/ magazine/ birouri.
Și nu pentru că ar fi nocivă tehnologia minim invazivă bazată pe raze infraroșii (exact ca la telecomandă), deși eu nu mi-aș lasă niciodată copilul în bătaia telecomenzii… Mă rog, asta este altă discuție pentru că dacă ți se ia temperatura în acest mod, de 10 ori pe zi, vreo câteva sute de zile la rând, nu mai e chiar un nimic.
Dar revenind…
Dragii mei, o pastilă de paracetamol sau aspirină va scădea o eventuală temperatură mai mare, către valori normale, în 15-20 minute.
Plus că starea febrilă ar putea avea atâtea alte cauze, altele decât COVID-19.
Dar, oricare ar fi cauza febrei, ce l-ar împiedica pe un bolnav febril, altceva decât lipsa de chef, să ia un paracetamol și să iasă la shopping, dacă așa ar vrea mușchiul lui?!?
Nimic!
***
Copiem toate “prostiile” internaționale, le aplicăm aiurea, nu judecăm, nu gândim, parcă am fi niște idioți…

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, scrie, pe Facebook, Adina Alberts.

Vezi și

Foto. Cine e doctorul de la Spitalul Universitar care a murit aseară, din cauza infectării cu coronavirus! ‘Se lupta de 6 săptămâni’

Lovitură! Cum a fost recompensat cu 10 milioane de euro denunțătorul fostului ministru Sorina Pintea

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă: ‘Executat’ în timp ce era pe patul de spital, suspectat de coronavirus! ‘Am vorbit cu domnul Berbeceanu, sigur a ajuns la domnul Vela’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare