sursa foto:  digi24.ro

Un fost șef SPP îl chestionează pe Klaus Iohannis: Ne puteți spune în ce buzunare au intrat comisioanele pentru acest sprijin?

Fostul șef al Serviciului de Pază și Protecție, Dumitru Iliescu, pune tunurile pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis.

Generalul în rezervă îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă e adevărat că implicat structurile de stat în spijinirea fiului lui Joe Biden, Hunter Biden, în derularea unor afaceri de zeci și sute de milioane de dolari, pe teritoriul României.

Mai mult decât atât, Iliescu îi cere șefului statului să spună în ce buzunare au intrat comisioanele pentru acest sprijin.

„TOLBA CU INTREBARI

O INTREBARE PE ZI…
SAU MAI MULTE

Ce spuneti, domnule Iohannis, despre implicarea Romaniei in scandalul Trump-Biden, legat in principal de Ucraina, dar si de tara noastra? Este adevarat, sau nu, ca domnia-voastra a implicat structurile de stat, in principal doua structuri de informatii, componente de baza ale Sistemului Sigurantei Nationale a Romaniei, dar nu numai ele, in sprijinirea fiului lui Biden, Hunter Biden, in derularea unor afaceri de zeci si sute de milioane de dolari pe teritoriul tarii noastre, Bulgariei si Republicii Moldova, in urma solicitarilor venite de la Washington, D.C. si de la Bucuresti, prin intermediul ambasadorului Hans Klemm? Ne puteti spune in ce buzunare au intrat comisioanele pentru acest sprijin?
Speram la un raspuns corect, ca sa votam, Duminica viitoare, in cunostinta de cauza…!!!
Dumnezeu sa ne apere de cei hulpavi, de cei pusi pe capatuiala!!!”, scrie Dumitru Iliescu.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare