sursa foto:  enational.ro

Un gigant german a dat lovitura în România! Afacerile i-au explodat

Un gigant german dă lovitura pe piața locală! Schaeffler România, subsidiară locală a grupului german Schaeffler, a obţinut, anul trecut .o creştere de 11,5% a cifrei de afaceri faţă de anul anterior, la peste 2,2 mld. lei (475 mil. euro), informează zf.ro.

Schaeffler produce în fabrica din localitatea Cristian, la 13 km de municipiul Braşov, componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari di­men­siuni pentru diferite aplicaţii industriale.

„Anul 2019 este un an al recordurilor pentru Schaef­fler România, în cursul căruia se va depăşi pragul de 5.000 de angajaţi, fiind una dintre puţinele companii din zonă cu o echipă mai mare de 5.000 de angajaţi activi în aceeaşi locaţie“, au afirmat reprezentanţii companiei.

Nemții construiesc, în prezent, la Braşov, un Centru de Testare pe o suprafaţă de 8.000 mp, unde vor lucra apro­ximativ 100 de ingineri. Fabrica Schaeffler din Româ­nia este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de pro­ducţie ale grupului german, investiţiile depăşind în cei 14 ani de activitate a companiei pragul de 500 de milioane de euro.

Vezi și

Liviu Dragnea aruncă-n aer criticile Opoziției! ‘Am fluturașul de salariu la mine’

EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare