sursa foto:  Facebook

Un hematom cerebral i-a fost depistat unui mare cântăreț de muzică populară: „Sper ca totul să fie bine”

Florin Vasilică este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră. În ultima perioadă, artistul s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Norii negri din viața lui Vasilică se pare că încă nu s-au risipit. Acesta și-a anunțat fanii că va fi supus unei operații, deoarece i-a fost depistat un hematom cerebral. 

Vești triste pentru iubitorii muzicii populare. Îndrăgitul interpret Florin Vasilică are noi probleme medicale. Fiul regretatului Liviu Vasilică va ajunge din nou pe masa de operație. Anunțul a fost făcut chiar de artist, prin intermediul rețelelor de socializare, unde este foarte activ.

Sursă Foto: Facebook

(VEZI ȘI: Momente de panică pentru Theo Rose! Artista a ajuns cu fiul ei la spital!)

Florin Vasilică, din nou pe masa de operație

Ultimele luni au fost extrem de nefaste pentru Florin Vasilică. Artistul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, ajungând de mai multe ori pe masa de operație. El chiar a fost nevoit să iasă din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de sănătatea sa. În ciuda faptului că toată lumea credea că artistul a depășit acea perioadă grea, un anunț neașteptat a fost făcut chiar de acesta.

În cursul zilei de marți, 5 martie 2024, Florin Vasilică a anunțat pe pagina sa de Facebook că urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale. De această dată este vorba de un hematom cerebral. În ciuda faptului că această operație nu este deloc ușoară, artistul este încrezător și vrea să revină pe scenă după ce se va reface complet.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a scris Florin Vasilică pe pagina sa de Facebook.

Cu ce probleme de sănătate s-a mai confruntat artistul

Anul trecut, Florin Vasilică a ajuns, din nou, pe masa de operație. Artistul s-a confruntat cu mari probleme la coloană, care în timp s-au transformat într-o inflamație la șolduri. În ciuda faptului că a urmat un tratament, acesta nu a dat rezultate, fiind astfel nevoit să se opereze.

„Problemele cu coloana chiar le-am rezolvat prin intervențiile pe care le-am făcut, se pare că am făcut și o inflamație la șolduri. Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții, va trebui să mai fac niște proceduri. Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive”, spunea Florin Vasilică, în urmă cu ceva timp.

(NU RATA: Celebra Rihanna încasează 9 milioane de dolari pentru a cânta la o nuntă! Fiul celui mai bogat om din Asia nu s-au uitat deloc la bani)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare