sursa foto:  cancan.ro

Un nou proces răsunător pentru Gigi Becali! Acuze dure la adresa latifundiarului

Gigi Becali ajunge din nou la tribunal. Omul de afaceri este implicat într-un nou proces-BOMBĂ, la adresa sa făcându-se acuzații destul de grave.

Latifundiarul din Pipera a fost actionat in instanta de un om de afaceri de origine araba. Latifundiarul este acuzat ca a achizitionat mai multe terenuri in judetul Ilfov, unde ar urma sa inceapa o constructie, iar aceasta i-ar bloca cetateanului arab iesirea din curte. Acesta solicita ca Gigi Becali sa cedeze o parte din terenul sau pentru un drum de servitute. Cum patronul de la FCSB a refuzat sa faca acest lucru, arabul a cerut instantei sa-l oblige sa lase acces „la strada”. În proces mai sunt pârâți alti proprietari de terenuri din zona, informează Româniatv.net.

Gigi Becali a facut, anul acesta, cateva tranzactii spectaculoase care au reprezentat adevarate recorduri pentru piata imobiliara din nordul Capitalei. El a vandut un teren de 7,3 hectare in zona Pipera pentru 12 milioane euro, iar cateva luni mai tarziu a mai vandut si un ansamblu imobiliar in plina dezvoltare, pentru care a primit 14 milioane euro, tot in Pipera.

Vezi și Oare nu merita mai mult? Ce pensie avea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani petrecuți pe scenă

Stela Popescu s-a gândit și la asta! Cât de bogată era artista și pe cine a desemnat drept moștenitori

Lovitură pentru mii de pensionari! Din ce motiv STATUL le cere banii înapoi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare