sursa foto:  ampress.ro

Oare nu merita mai mult? Ce pensie avea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani petrecuți pe scenă

Joi, 23 noiembrie 2017, România a fost cutremurată de o veste teribilă: marea doamnă a teatrului românesc, Stela Popescu, a fost găsită decedată la locuința sa, chiar de fiica adoptivă, Doina Maximilian.

Ulterior, polițiștii de la Omoruri au demarat o anchetă, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs decesul actriței basarabene. Potrivit primelor informații, Stela Popescu ar fi căzut în propria casă și ar fi suferit o lovitură la cap. Până la această oră, nu se știe cu exactitate de ce a murit marea doamnă a teatrului românesc.

Unicul moștenitor al averii îndrăgitei actrițe este Doina Maximilian, după cum scria, joi, Bugetul.ro. Citește și Stela Popescu s-a gândit și la asta! Cât de bogată era artista și pe cine a desemnat drept moștenitori

Poate vă întrebați cu cât era recompensată lunar de statul român Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani de scenă. Ei bine, marea doamnă a teatrului românesc primea o pensie de 1.500 de lei, după cum dezvăluia presa din România, anul trecut.

Din fericire, aceasta primea și o indemnizație de merit de la UNITER, de 2.700 de lei. La aceste sume se adăugau banii obţinuţi din reclamele la Farmacia Catena, precum şi din drepturile de autor.

Vezi și Lovitură pentru mii de pensionari! Din ce motiv STATUL le cere banii înapoi

Judecătorii au decis: Va MURI compania care a CREAT peste 85% din rețeaua de conducte de gaze din România!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare