sursa foto:  Facebook

Un politolog ucrainean, rupt în bătaie la Cernăuți! Organiza un eveniment unde participau și români

Un politolog ucrainean a fost bătut până a căzut lat, luni, la Cernăuți. Acesta trebuia să organizeze un eveniment la care urmau să participe și români, eveniment ce nu a mai avut loc din cauza incidentului.

Astăzi, la Hotelul „Bucovyna” din Cernăuţi, urma să se desfăşoare conferinţa de presă şi prezentarea organizaţiei obşteşti nou-create „Protecţia drepturilor minorităţilor naţionale” (Ethnic Minorities Rights Watch), condusă de politologul Oleg Khavych, anunţarea totalurilor „mesei rotunde” „Protecţia drepturilor naţionale în Ucraina în contextul integrării europene”. La eveniment urmau să participe reprezentanţi ai Poloniei şi României, ai Ministerului Culturii al Ucrainei, anunță zorilebucovinei.com.

Sursa citată dezvăluie că evenimentul s-a încheiat înainte de a începe. Între  „activişti” şi Oleg Khavych ar fi apărut un conflict. Politologul a fost bătut, el fiind învinuit de „separatism, colaborare cu politicieni pro-ruşi, federalizarea Ucrainei”. Mai mult, Khavych a fost arestat de poliţie.

Vezi și A murit cel mai vârstnic miliardar al lumii! Afacerile uriașe pe care le avea România

Război în PSD! Un personaj cheie dat afară din partid. Acum e noul Cioloș

Care ar fi adevărata avere a Ilenei Ciuculete

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.