sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Un român basarabean îl desființează pe Klaus Iohannis: ‘Este străin de durerile neamului’

Ștefan Secăreanu, un român basarabean, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că este străin de durerile neamului.

Basarabeanul susține că este „un român fără președinte”, făcând referire atât la Igor Dodon, despre care spune că „este antiromân”, adică „își urăște propria nație, cât și la Klaus Iohannis, despre care spune că „este străin de durerile neamului meu și de durerile noastre, ale basarabenilor”.

„Sunt un român fără președinte!

Sunt român din Republica Moldova, „cel de-al doilea stat românesc”, cum s-ar spune.

Am două cetățenii: cea din stânga Prutului, adică „moldovenească”, și cea din dreapta Prutului, adică „românească”.

Dar sunt cel mai scârbit „cetățean moldovean” și cel mai scârbit „cetățean român”: am doi președinți și nici unul nu-i al meu, adică nu mă reprezintă!

Cel de la Chișinău, Igor Dodon, este antiromân, îi urăște pe români, adică își urăște propria nație!

E vânzător de neam!

El se-nchină doar în fața rușilor și a găgăujilor și a oricărui alt străin!

Și se-nchină, bineînțeles, banilor, este un hoț ordinar!

Cel de-al doilea președinte, de la București, Klaus Iohannis, deși l-am votat în toamna lui 2014, de asemenea nu mă reprezintă, este străin de durerile neamului meu și de durerile noastre, ale basarabenilor.

Dar cel mai tare mă doare insulta adusă mie de Președintele României acum un an de zile când m-a făcut „fanatic religios” pentru că am ieșit, împreună cu aproape patru milioane de români, la Referendumul Familiei și am votat pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie!

Și mai mult mă doare faptul că Președintele României a insultat, prin acest gest, Biserica Ortodoxă Română, Biserica părinților și strămoșilor mei, Biserica Neamului Românesc!

A procedat ca cel mai mare dușman al românilor, pentru că noi, aici în Basarabia furată și trădată, am rezistat în fața ocupanților ruso-bolșevici prin Credința în Mântuitorul Nostru Isus Hristos și în Veșnicia Neamului Românesc!

Acum, când vin din nou alegerile, chiar că nu mai am cu cine să votez.

Sunt un român fără președinte, dar sunt cel mai fericit pe lume pentru că Îl port pe Hristos în inima mea!”, spune basarabeanul.

Vezi și

Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

Vești pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut

Prima lovitură! Cine e parlamentarul USR care nu va vota moțiunea de cenzură și ce avere are

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare