sursa foto:  agerpres.ro

Va bate palma PNL cu PSD? Marcel Ciolacu, despre întâlnirea de gradul zero cu Florin Cîțu: ‘Unde va spune, acolo o să mergem să stăm de vorbă’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre întâlnirea pe care o va avea cu premierul Florin Cîțu, în ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Eu nu am astfel de orgolii, mai ales când vorbim despre Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Repet, nu este al unei coaliții, el este al României și în toate statele europene, aceste planuri au fost prezentate în Parlament.

Parlamentul este o pârghie de a informa cetățenii și un respect față de principala instituție dintr-o democrație. Nu știu dacă s-a supărat domnul Cîțu, repet, eu nu am astfel de orgolii.

Poate să mă invite împreună cu specialiștii, cu partenerii noștri sociali. Unde va spune acolo o să mergem să stăm de vorbă de acest plan. Că va fi la Guvern, că va fi în Vama Veche, unde vrea domnia sa.

Această discuție trebuie să aibă loc, categoric! Aceasta este și recomandarea Comisiei Europene și a vicepreședintelui Comisiei Europene și marea majoritate a comisarilor„, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul social – democraților a vorbit și despre propunerile pe care le are pentru PNRR, iar dacă anumite condiții nu vor fi luate în seamă, PSD ar putea intra în grevă parlamentară.

Grupul Partidului Social Democrat este cel mai mare din Parlamentul României. Am câștigat alegerile în România (…) PNRR nu a fost depus la Parlamentul European pentru că nu este gata. Ei se tot duc și se întorc cu acest PNNR.

O să merg și cu specialiștii partidului și cu partenerii sociali, atât reprezentanți ai IMM-uri, cât și de la sindicate. Avem și noi anumite cerințe, un mecanism clar transparent de acces către aceste fonduri ale administrațiilor locale, știm că s-au împărțit până acum bani, atât Guvernul Orban, cât și Guvernul Cîțu și totuși aici vorbim de bani europeni și trebuie să existe un mecanism transparent„, a explicat Marcel Ciolacu, conform Antena3.ro.

Vezi și:

Se face mare împăcare între PNL și PSD? Florin Cîțu: ‘Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu, săptămâna trecută, și ne vom vedea la Guvern’

Marcel Ciolacu îl ia la ture pe premier: ‘Se visează iar pe calul alb al creșterii economice! Halal performanță, Cîțu!’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare