sursa foto:  Facebook

Văduva unei regretate vedete o atacă dur pe Carmen Dan: ”Știți cum mă simt? Fraieră, batjocorită, hărțuită…”

Situația pensiilor nesimțite a stârnit revolta și în lumea mondenă. Se pare că soția unei regretate vedete din România a luat atitudine și a publicat pe contul să de Facebook un mesaj foarte dur la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan.

Aceasta s-ar fi revoltat din cauza unei afirmații făcute de Carmen Dan în legătură cu pensiile speciale ale celor care au lucrat în Ministerul de Interne și cel al Apărării. Ministrul a declarat că aceștia sunt mai speciali.

„Carmen Dan a spus că acești oameni sunt într-adevăr speciali și merită aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Și eu sunt specială, și tu ești special, prietene, și noi suntem speciali, și voi, oameni buni, sunteți speciali! Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!”, a scris Cornelia Patrichi pe o rețea de socializare.

„Știți cum mă simt? Fraieră, batjocorită, hărțuită, neputincioasă. Pentru sănătatea mea o să îmi bag capul în nisip, să nu mai vad, să nu mai aud”, a mai adăugat văduva coregrafului, iar zilele trecute a dezvăluit și ce pensie mică primește de la stat:

„Când mă gândesc că mie mi-au oprit indemnizația de liber profesionist (de 363 lei) pentru că am depășit venitul lunar de 1250 de lei cu câțiva „gologani”. Cred că statul are grijă de mine să nu fac excese și să fiu sănătoasă.”. a scris Cornelia Patrichi, soția regretatului Cornel Patrichi, potrivit Click.

Vezi și Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

Surpriză de proporții pe piața bancară! Ce bancă a devenit noul LIDER din România

Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare