sursa foto:  arq.ro

Nu i-a venit să creadă! Câți bani a primit Becali moștenire de la tatăl său

Patronul FCSB este cunoscut ca fiind unul dintre oamenii bogați din România și acest lucru se observă cu ochiul liber prin operele sale de caritate pe care latifundiarul din Pipera le face mereu.

Nu foarte multe persoane știu că acesta și-a construi imperiul cu ajutorul tatălui său. Becali a dezvaluit totul in cartea „Becali si politica”. Acesta a fost surprins de suma uriasa lăsată moștenire de tatal sau.

Cioban de meserie, tatal sau i-a lasat 150.000 de dolari lui Becali intr-un cont din SUA. Becali avea sa investesca o parte din acesti bani in terenuri din Pipera, pe care apoi le-a vandut pe sume uriase.

„Pe patul de moarte mi-a spus: ti-am lasat bani, mostenire din America o suta cincizeci de mii de dolari. Era un soc, pentru ca nu imi inchipuiam ca cineva poate sa stranga atatia bani pe vremea aia”, a scris Becali in cartea “Becali si politica”, potrivit vip24.ro.

Gigi Becali era pe locul 6 top 300 Capital in 2017, cu o avere estimata la 400-500 de milioane de euro.

Vezi și O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

Guvernul ia în BRAȚE zeci de mii de pensionari! Ce a intrat în vigoare la 9 februarie

Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare