fabrica inchisa

sursa foto:  7-zile.com

Veste DEVASTATOARE pentru circa 700 de români! Ce fabrică își ÎNCHIDE porțile

Sute de români primesc o veste devastatoare! Compania care deținea această fabrică își face bagajele și închide porțile punctului de lucru, lăsând fără serviciu circa 700 de oameni.

Cel mai mare angajator din Moldova Nouă, compania Delphi Packard, își închide porțile în orașul de la malul Dunării, aruncând în stradă 698 de oameni, anunță reper24.ro.

Conform sursei citate, societatea a tras semnalul de alarmă încă de anul trecut, atunci când, pe cifre, reducerea personalului a fost de aproape 1000 de salariați.

La ora anunțului închiderii punctului de lucru Delphi Packard din Moldova Nouă, compania mai avea 698 de angajați, care, la final de martie sau chiar mai repede, se văd nevoiți să-și caute alte locuri de muncă.

„Vom face toate demersurile necesare împreună cu părţile implicate pentru a minimiza impactul negativ şi pentru a căuta soluţii care să-i ajute pe angajaţii afectaţi de această măsură“, a anunțat compania.

Vezi și Vara le CALCI în PICIOARE, iar acum plătești o sumă imensă pe ele! Cât a ajuns să coste un kilogram de dude la supermarket

Surpriză! Unde a vrut să se angajeze unul dintre protestatarii de FRUNTE ai #Rezist – Și el e tot din Teleorman

Kovesi, făcută knock out! Ce plan de PR va aplica pentru a-și salva imaginea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare