sursa foto:  yoda.ro

Vești bune pentru fanii WhatsApp: Ce aplicație vrea să lanseze gigantul

 WhatsApp le pregătește utilizatorilor o mega-surpriză. Serviciul de mesagerie vrea să lanseze un nou serviciu ce va putea fi utilizat și de pe telefoanele fixe. Noua aplicație va fi instalată separat de cea veche și vine în ajutorul oamenilor de afaceri.

Potrivit Digi24, este vorba despre aplicația WhatsApp Business. Aceasta este destinată antreprenorilor, pentru a ține legătura mai ușor cu partenerii lor de afaceri.

Astfel, acestora le va fi mai simplu să separe conversațiile private de cele profesionale. În plus, WhatsApp vrea să ofere o funcție care să permită conectarea aplicației la telefonul fix. Practic, în aplicație va apărea automat numărul de fix la care antreprenorul poate fi contactat, iar mesajele vocale și scrise primite pe acest număr vor putea fi accesate și de pe telefonul mobil.

WhatsApp Business va fi asemănătoare cu aplicația WhatsApp, însă va introduce două secțiuni diferite în meniul de setări: Statistici și Business Settings. Statisticile vor arăta numărul total de mesaje trimise, primite și citite, în timp ce a doua secțiune permite customizarea profilului și trimiterea de mesaje automate în afara orelor de program sau în concediu.

Vezi și Atenție! Ce trebuiau să facă toți clienții ENEL până la 1 octombrie și ce riscă persoanele care NU au făcut asta

Un GIGANT german intră la rupere: Ce piață din România vrea să cucerească

Frații „Dedeman” dau un mega-tun: Ce achiziție importantă au făcut și cu ce afacere ar bombarda piața

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.