sursa foto:  publika.md

Vești importante pentru români! Se vor crea noi locuri de muncă

Vești uriașe pentru români! A doua mare putere economică a lumii investește în construirea unei noi fabrici la noi în țară.

O companie chineză va deschide o fabrică de mobilă în municipiul Deva, unde se vor produce scaune de birou şi canapele pentru piaţa europeană. Un memorandum în acest sens a fost semnat, luni, între autoritatea locală şi reprezentanţii firmei străine. Primarul din Deva, Florin Oancea, a declarat că fabrica se va întinde pe o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi, iar producţia efectivă ar trebui să înceapă în prima parte a anului 2021. „Aceştia sunt investitorii serioşi pe care ni-i dorim şi pe care am reuşit să-i convingem să investească în Deva. Iar în lunile următoare vom avea şi alte veşti bune”, a declarat primarul municipiului.

Firma chineză UE Furniture a fost înfiinţată în 2001 şi este una dintre cele mai importante companii specializate în dezvoltarea şi producerea scaunelor de birou, a scaunelor de masaj, a mobilierului funcţional şi a canapelelor. Firma este situată în Regiunea Anji, cunoscută ca regiunea industriei scaunelor din China. Produsele companiei sunt comercializate în peste 60 de ţări şi regiuni.

Citește și:

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare