sursa foto:  facebook

Vești proaste pentru Teodorovici și Dragnea! Ce se întâmplă cu casa pierdută de soții Iohannis în instanță

Vești proaste pentru Teodorovici și Liviu Dragnea. Oficiul de Cadastru a respins cererea ANAF de intabulare pe statul român a imobilului pierdut în instanță de soții Iohannis.

Eugen Teodorovici este cel care a facut demersul de intabulare, fiind un prim pas pentru recuperarea sumelor pe care familia Iohannis le-a încasat drept chirii în perioada în care a deținut imobilul.

Într-un document din 20 iulie 2018, emis de către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu, este precizat faptul că cererea formulată de ANAF este respinsă.
„Se respinge cererea formulată de ANAF reprezentat prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu având ca obiect înscrierea în calitate de proprietar a statului român asupra imobilului”.
Statul român nu poate deveni proprietar al imobilului deoarece acesta este împărțit și înscris în Cartea Funciară între Baștea Rodica, Ghenea Elisie și Ghenea Maria, iar acestea fiind decedate, succesiunea poate fi făcută doar de un notar sau o instanță.
În concluzie, statul nu poate intra în posesia proprietății.

Vezi și : Totul despre noul șef al Jandarmeriei Române! Cine este și ce avere are colonelul din Teleorman

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Jandarmeria dă numele procurorului militar care ar fi supravegheat protestul din Piața Victoriei! Despre cine este vorba și ce avere are acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare