Vești uriașe pentru șoferi! Se lansează un nou tip de inspecție video

Se pare că OMNIASIG își va continua strategia de digitalizare a proceselor și va lansa un serviciu video de inspecție de risc a autovehiculelor la închieierea unei polișe Casco.

În această primă etapă, serviciul este disponibil clienților de leasing, urmand ca într-un timp foarte scurt această modalitate de realizare a inspecției video cu ajutorul telefonului mobil să fie disponibilă și pentru toți ceilalți clienți Casco OMNIASIG.

Acest nou serviciu presupune efectuarea de la distanță a inspecției de risc aferente încheierii unei polițe Casco, totul doar cu ajutorul unui telefon de tip smartphone, fără ca asiguratul să mai fie nevoit să se deplaseze la o locație anume, respectiv biroul OMNIASIG sau al intermediarului de unde a achiziționat polița.

Această facilitate vine în ajutorul asiguratului, care economisește timp semnificativ în realizarea procesului de inspecție de risc. Astfel, acum, în doar cateva minute, clientul, asistat prin telefon de reprezentantul OMNIASIG, efectuează de la distanță inspecția de risc, respectiv fotografiile necesare la încheierea poliței Casco, explică reprezentanții asiguratorului.

Pe durata acestei acțiuni, asiguratul este ghidat de reprezentatul OMNIASIG, pentru ca operațiunea să fie efectuată cu succes și într-un timp cat mai scurt.

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare