sursa foto:  romaniatv.net

Victor Ponta îl ia la mișto pe Dacian Cioloș: ‘Să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru dacă e de acord cu vaccinarea’

La dezbaterea electorală de la postul de televiziune Digi24,candidații la alegerile parlamentare prezenți au fost întrebați dacă se vor vaccina împotriva Covid-19. Răspunsurile date de Eugen Tomac (PMP), Robert Sighiartău (PNL), Victor Ponta (Pro România), Alexandru Rafila (PSD) și Tanczos Barna (UDMR) au fost afirmative, însă Dacian Cioloș (USR-PLUS) a ezitat.

 

Cosmin Prelipceanu, jurnalist Digi24: Vă veți vaccina anti- COVID?

Eugen Tomac: Categoric. Abia aștept să sosească vaccinul în țară. Suțin, cred cu tărie acest vaccin. Va fi un vaccin sigur.

Robert Sighiartău: Da, voi folosi acest tratament, chiar dacă nu sunt în categoria risc, dar ca să protejez.

Victor Ponta: Da, si eu și familia, dar numai după ce mai întâi se vor vaccina persoanele vulnerabile, nu politicienii întâi. Nu trebuie să fie obligatoriu, e important să explicăm populației.

Alexandru Rafila. Evident. Dar numai după autorizarea Agenției Europene și toate efectele adverse vor fi explicate bine populației. Ele nu vor înlocui prevenția.

Tanczos Barna: Sunt pentru vaccinare în general.Trebuie să avem încredere în oamenii de știință. Avem nevoie de o informare clară și detaliată despre persoanele care vor fi vaccinate și ce riscuri vor apărea.

Dacian Cioloș: Voi lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației.

Victor Ponta: Eu zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru dacă e de acord cu vaccinarea.

Dacian Cioloș: Întreabă-l tu. Văd că știi mai multe decât mine.

Citește și:

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare