sursa foto:  gandul.info

Victor Ponta, mesaj fulger pe tema pensiilor speciale-Ce vrea din partea lui Klaus Iohannis și a Guvernului de Ziua Armatei

Mesaj fulger postat de Victor Ponta pe contul său de Facebook. Cu ocazia Zilei Armatei, liderul Pro România a vorbit despre pensiile militarilor și i-a pus la punct pe habarniștii care susțin că militarii au pensii speciale.

„De Ziua Armatei Romane le transmit militarilor romani, familiilor si apropiatilor lor ganduri de sanatate si fericire ca si recunostinta noastra pentru activitatea lor.

Azi insa este momentul sa vorbim si de ceea ce ne doare : si eu si colegii mei din ProRomania nu vom lasa niciodata ca populisti si habarnisti sa tot vorbeasca la televizor despre “pensiile speciale” si “pensiile nesimtite” ale militarilor / acestia nu au pensii speciale ( ci “pensii militare” obtinute inca de pe vremea lui Cuza si care se aplica in toate tarile NATO) si au primit un drept legitim din partea Parlamentului Romaniei/ decizia luata in 2017 de plafonare a acestor pensii de catre niste ministri care vorbesc la televizor dar nu stiu nimic despre viata militara este o mare ticalosie! Noi ne asumam aceasta pozitie si nu vom da inapoi indiferent de presiunea si acuzatiile care vin!

Ma astept ca azi, in afara de felicitarile protocolare, sa aud din partea Presedintelui, a Guvernului si a partidelor politice ceea ce spune si Pro Romania : ca vom respecta si aplica principiile pensiilor militare”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Vezi și ANAF a făcut anunțul! Cei care locuiesc în chirie sau care și-au închiriat apartamentul sunt vizați

Statul trebuie să plătească o sumă impresionantă unui protestatar. Cât trebuie să primească românul

De necrezut! Ce făcea, de fapt, Alina Bica în Costa Rica – Cu ce se ocupă firma sa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare