sursa foto:  digi24.ro

Victor Ponta și Marcel Ciolacu și-au dat mâna! Schimbarea radicală pe care vor să o facă

Se pare că PSD și Pro România și-au dat mâna pentru susținerea unui proiect legislativ important. Este vorba despre renunțarea la cota unică de impozitare și de implementarea impozitării progresive, în funcție de veniturile fiecăruia.

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a afirmat, la România TV, că al doilea lucru discutat în interiorul partidului pe care îl conduce, dar și cu aliații săi, Ponta și Tăriceanu, a fost să vină cu o alternativă de program economic până la alegeri, care să prevadă inclusiv introducerea impozitării progresive a veniturilor românilor.

Ulterior, și Victor Ponta a făcut precizări, pe Facebook, în legătură cu acest subiect.

ProRomania a anuntat inca de la fondarea sa ca sustine impozitarea progresiva – ca o masura moderna de echilibru social si de colectare superioara a resurselor bugetare / si ca impozitarea progresiva a veniturilor din tranzactii bancare, financiare si capitaluri sa fie facuta in paralel cu scaderea taxarii muncii ( din 2014 cand Guvernul “Ponta” a scazut contributiile sociale cu 5 pp – nu s-a mai facut nimic pentru indreptarea acestei probleme grave a economiei romanesti)!

Prin impozitarea progresiva a pensiilor speciale cu 85% s-a facut primul pas in acest sens / insa mai este mult de facut! Insa ProRomania va lupta in continuare pentru acest principiu ( care functioneaza in toate tarile Occidentale dezvoltate)!

Salut faptul ca acum si PSD, prin vocea lui Marcel Ciolacu , sustine aceasta reforma radicala a Sistemului de impozitare propusa de ProRomania / impreuna avem sanse mai mari de a impune aceasta schimbare!”, a scris, pe Facebook, Ponta.

Vezi și

EXCLUSIV Mare atenție! Se propagă un imens fake-news: ‘Se schimbă vârsta de pensionare de la 1 iulie’

Un doctor român, teorie nouă în privința coronavirusului: ‘Ar trebui să ne bucurăm să fie cât mai mulți infectați pe zi’

EXCLUSIV Adevărul a ieșit la suprafață: Răsturnare situație în cazul polițistului care a aplicat ‘Legea pumnului’! A recunoscut!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare