sursa foto:  facebook

Cine are cele mai multe victorii la Exalton până acum! El ar putea câștiga 100.000 de euro

Exalton a debutat în urmă cu 4 luni, iar emisiunea continuă să înregistreze audiențe record. Cei de la Kanal D au dat efectiv lovitura cu această producție și încearcă să o țină pe post cât mai mult posibil. În momentul de față, în competiție au mai rămas 5 Faimoși și 4 Războinici, 2 fete și 7 băieți.

Într-un clasament neoficial, calculat cu multă minuțiozitate de fani, cel mai bun concurent în acest moment este  Ionut “Jaguarul” de la Razboinci. Astfel, din 206 meciuri jucate pana acum, Ionut a castigat 113. Cu acest scor, Razboinicul Ionut se afla pe primul loc intr-un clasament neoficial al celor mai buni jucatori.

Pe locul doi se afla Vladimir Draghia, care are 111 victorii, iar pe locul trei Alex Nedelcu (108 victorii), urmat de Catalin Cazacu (107 victorii).

In coada clasamentului Exatlon se afla, cum era normal, cei doi concurenti intrati mai tarziu in competitie: Larisa Vasile cu 77 de victorii si Valentin Chis “Bruce”, cu 46 de victorii.
Clasamentul realizat de AndreiGhioc.ro ia in calcul doar competiile sportive, care au traseu, nu si mini-game-urile sau quiz.

Citește și…

Total neașteptat! Unde au lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Reușită de senzație pentru medicina românească! Anunțul doctorului Narcis Copcă

Un gigant american intră la rupere: Ce va inaugura luna aceasta în România

Declarație bombă a Liei Olguța Vasilescu! Salariile uriașe ale medicilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare