wow

sursa foto:  clipartkid.com

VIDEO/Filmarea care a revoltat o țară întreagă! „Care-i treaba dumitale? Eu sunt în misiune aici!”

O filmare care îi are ca actori principali pe doi agenți din cadrul Poliției Locale Tulcea a devenit virală pe Facebook, oamenii legii fiind aspru criticați de internauți.

Pe scurt, un utilizator (D.C.) al cunoscutei platforme de socializare acuză doi polițiști locali că l-ar fi amendat pentru o parcare ilegală, în timp ce ei fac același lucru.

D.C. i-a filmat pe agenții respectivi în timp ce lăsaseră mașina parcată pe mijlocul străzii, pentru ca unul dintre ei să-și rezolve treburile la Orange.

Mai mult, polițistul care se afla în mașină, agentul Ștefan i-a spus persoanei care îl filma că se află într-o misiune. „Care-i treaba dumitale? Eu sunt în misiune aici!”, a exclamat angajatul Poliției Locale Tulcea.

Filmarea a creat pe Facebook un val de reacții negative la adresa polițiștilor locali din toată țara. Un alt utilizator susține că agentul Costică Ștefan a fost paznic la o firmă.

„Uite pentru ce am primit amendă de la acest domn Stefan Costică (fostul paznic la firma unde lurez)! Nu aveam 25 m de la trecerea de pietoni ( E3….Geomar) ….Nici atâta nu știe ca 25m erau exact pe cealata trecere de pietoni!”, a scris B.G. pe Facebook.

Vezi și De la extaz la agonie! Un candidat PMP a fost deputat doar pentru patru zile

VIDEO/ Poliția Locală, depășită! Ce se întâmplă în apropierea Primăriei Sectorului 2

Misterul experimentelor doctorului Burnei dezvăluit în sfârșit de o pacientă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare