sursa foto:  antena3

Viorica Dăncilă a făcut anunțul! Când o să fie adoptat salariul minim

Hotărârea de guvern care face referire la salariul minim pe economie o sp fie diferențiat în funcție de nivelul de studii sau de vechimea în muncă ar putea fi adoptată în lunile următoare.

Întrebată la finalul BPN al PSD când ar putea fi adoptată această HG, premierul a spus: „În niciun caz la 1 noiembrie. Am discutat ieri cu sindicatele şi patronatele, vom vedea când este oportun – 1 decembrie sau 1 ianuarie”.

Viorica Dăncilă crede că salariul minim diferenţiat nu este o măsură discriminatorie. „Nu, nu este o măsură discriminatorie, se aplică şi în alte state membre”, a adăugat premierul.

În ceea ce priveşte posibilitatea îngheţării salariilor în mediul bugetar, şeful Executivului a arătat că la şedinţa de Guvern va aduce o serie de argumente în acest sens, precizând că nu este de acord cu această măsură. „La începutul şedinţei de Guvern voi argumenta şi legat de acest aspect. Cu siguranţă nu sunt de acord”, a menţionat ea.

Vezi și

Lovitură grea pentru Ion Țiriac! ‘Țeapă’ de milioane de euro

Surpriza pe care o pregătește, de la 1 noiembrie, Olguța Vasilescu! Mutarea pe care o face ministrul Muncii, odată cu creșterea salariului minim

EXCLUSIV! Adevărată lovitură de teatru! Răsturnarea privitoare la sumele colosale plătite de Statul Român pentru operațiile de schimbare de sex

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare