Viorica Dăncilă atacă Guvernul Orban:a sfidat bunele practici democratice

Fostul premier Viorica Dăncilă a scris, miercuri, pe Facebook, că e un demers corect al PSD-ului depunerea unei moţiuni de cenzură.

„E corect și logic ca PSD să depună moțiune de cenzură după ce Guvernul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pentru alegerea primarilor în două tururi. Acest guvern a sfidat bunele practici democratice, operând modificări importante cu 4 luni înaintea alegerilor locale, doar fiindcă își imaginează că obține astfel avantaje electorale. O asemenea încălcare a principiilor democratice trebuie să primească un răspuns politic adecvat gravității sale„, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

PSD a anunțat că va depune joi moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului, în contextul în care Cabinetul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pe proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi.

 

Vezi și:A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare