sursa foto:  stiripesurse.ro

Viorica Dăncilă răspunde la acuzația momentului! Cum se apără candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Președintele PSD și candidatul la alegerile prezidențiale al social-democraților, Viorica Dăncilă, a răspuns la acuzația momentului.

După ce a fost acuzată de un deputat PNL că nu a trecut un ceas extrem de valoros în declarația de avere, Dăncilă a susținut că este un cadou de la soțul său, care nu valorează 5.000 de euro.

Florin Roman, deputat PNL, a acuzat că „Viorica Dancila nu a trecut in declarația de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii”.

„Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dancila a încălcat legea prin faptul ca a omis sa treacă in declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dancila s-a afișat la conferința de presa a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei.
Deși pozează intr-un candidat “sărac și cinstit” ca ideologul PSD, Ion Iliescu, doamna Dancila nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulenta. In afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un roman care trăiește din munca cinstita, doamna Dancila nu s-a sfiit sa-și etaleze ceasul de lux, placat in aur.

Ii reamintesc doamnei Dancila ca falsul in declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plângi pe umărul pensionarilor și tu sa huzuresti in lux?

Ceasul de aur al doamnei Dancila înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora, candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Pai cum vine asta doamna Dancila?!”, a mai scris, pe Facebook, Roman.

Vezi și EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare