sursa foto:  observator.tv

A apărut biletul de externare al jandarmeriței rănite în Piața Victorie: Care este adevărul despre stare sa de sănatate

Jurnaliștii Realitatea au publicat un document exploziv care arată adevărul în cazul jandarmeriței lovite în timpul protestelor din Piața Victoriei. Totul a fost doar o minciună!

Sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, declara că de departe cel mai greu lucru pe care l-au avut de făcut jandarmii după intervenția de vineri seara de la protestul diaspora a fost să îi anunțe pe părinții jandarmeriței de 23 de ani care a fost lovită de protestatari că aceasta riscă să rămâna paralizată, fiind suspectă de fractură de coloană.

Informațiile furnizate de Militaru se dovedesc a fi false, după cum au demonstrat jurnaliștii de la Realitatea, care au publicat biletul de internare ale tinerei.

„Potrivit documentelor, femeia-jandarm mai avea un traumatism de coloană cervicală – deci nu o fractură! Ea mai avea și o contuzie toracică abdominală. Potrivit fișei, tânăra a ajuns la spital la 23.50 și a fost considerată urgență, nu pacient critic. În plus, medicii au mai scris la internare că tânăra neagă pierderea stării de cunoștință și că acuză dureri la nivelul coloanei cervicale”, susțin jurnaliștii de la Realitatea.

Biletul poate fi vizualizat aici.

Vezi și S-a aflat cine este bărbatul în alb care a coordonat jandarmii: Are un salariu de lux

S-a aflat: Cine este cel care a dat ordin jandarmilor să ‘cureţe’ Piaţa Victoriei și ce avere are

Ea este „vocea” președintelui Klaus Iohannis! Cât încasează lunar purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare