sursa foto:  justitiarul.ro

A trebuit sa moară un copil! Victor Costache : `Se va acţiona ferm şi se va merge până la închiderea totală a autorizaţiei `

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat că, în medicina dentară se folosește pe scară largă anestezia generală intravenoasă cu propofol, fără a avea autorizații pentru a folosi anestezia generală, iar aceasta reprezintă o practică, nu un fenomen punctual,  a adăugat că „se va acţiona ferm şi se va merge până la închiderea totală a autorizaţiei şi suprimarea acestor autorizaţii de funcţionare a acestor instituţii”.
Copilului de 4 ani din Pitești care a intrat în comă după ce i-a făcut, ieri, anestezie la o clinică stomatologică i-a fost administrat un cocktail de anestezice – un cocktail cu propofol dormicum – fără a se respecta „normele minime de securitate”, a declarat marți ministrul Sănătății.
„De îndată ce vom avea sesizări, vom transmite un ordin în teritoriu şi, când ştim de aceste situaţii punctuale, se va acţiona ferm şi se va merge până la închiderea totală a autorizaţiei şi suprimarea acestor autorizaţii de funcţionare a acestor instituţii”, spune Victor Costache.
Victor Costache a adăugat că „din păcate, nu este un fenomen punctual, se întâmplă pe larg la nivel naţional”, arată hotnews.ro.

Vezi și:

Violeta Alexandru a mai făcut o ‘execuție’! La ‘ordinul’ său, a fost pusă pe liber (document)

Apar nume grelele în dosarul de la Caracal. Șeful DGIA prins de ancheta militară

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare