Adina Alberts face publice conversații de pe WhatsApp: ‘Cazul m-a zdruncinat teribil. Mama ei susține că a fost ucisă de malpraxis’

După ce în ultima vreme spațiul public a fost invadat de acuzații la adresa secțiilor de Terapie Intensivă, doctorul Adina Alberts face publice conversații de pe WhatsApp.

Alberts vorbește despre un caz care a zdruncinat-o teribil.

😡Pacienți omorâți în spitalele din România?!?!
Este ceva ce cu greu aș fi putut concepe…Pentru că nu pot să cred că un confrate s-ar putea preta la așa ceva…
În urmă cu mai multe luni îmi șoptise o prietenă, manager de spital, că este dezastru în secțiile de ATI, că oamenii mor pe capete luptându-se cu aparatele de intubat. Dozele de medicamente anestezice se termină adesea când „te aștepți mai puțin”, în puterea nopții, iar bieții oameni mor înecându-se cu tuburile alea de plastic, cu mainile legate de marginile patului. Nici acum nu pot crede o asemenea grozăvie.
🤬Vă mai amintiți cât m-am străduit să intru voluntar într-un spital suport Covid?! Demersurile mele au fost făcute public. Am depus cereri peste tot, la DSP, la DSU, la Ministerul Sănătății, la Institutul Matei Balș, la Spitalul Elias…. Nimic! Un singur răspuns, cum că nu depinde de ei, a venit de la DSP. Atât!
😷Vă amintiți cum se văitau medici că sunt surmenați, obosiți, terminați… Probabil că așa și era. Dar nu acceptau ajutor. În calitate de chirurg m-aș fi priceput să dau o mână de ajutor consistentă. Ei bine, nu!, M-am întrebat mereu… Oare de ce?!
😰Cazul tinerei din Resita, de doar 26 de ani, care a decedat în spital într-un mod suspect m-a zdruncinat teribil. Mama ei susține că a fost ucisă de malpraxis, și că ar avea dovezi în acest sens. Și am ajuns să cred că ceea ce îmi mărturisea prietena mea, manager de spital, era/este , din păcate, realitatea. Evident că nu generalizez. Evident că nu peste tot este așa. Dar în cele mai multe unități sanitare din România domină debandada, lipsa de luciditate, amatorismul și neglijența vizavi de utilități.
😱EȘTI ÎN PERICOL PERMANENT atunci când te internezi în spital: ești în pericol să ți se greșească diagnosticul, operație, medicația, să arzi de viu, să explodezi, să te sufoci, să mori de foame, de sete, de frig, de dezgust sau de infarct pentru că o infirmieră țipă la tine…
#SanatateaTAPrioritateaMEA”, spune Alberts.

Vezi și EXCLUSIV Legea privind interzicerea cumulului pensie-salariu este făcută cu dedicație! Oamenii Sistemului își vor păstra și pensia, și salariul, dacă sunt aleși în funcții publice!

EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Vești importante pentru români: Se pot recupera banii plătiți pentru costurile acestui serviciu

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare