sursa foto:  gazetadedimineata.ro

Alertă! Reabilitarea termică – un DEZASTRU! Blocurile vor trebui refăcute!

Reabilitarea termică a blocurilor a fost unul dintre principalele subiecte ale recent încheiatei campanii electorale pentru alegerile locale. Bucureștenii sunt nerăbdători să-și vadă blocurile izolate, așa că aceasta a fost principala lor doleanță în discuțiile cu candidații.

Unii dintre ei s-au declarat mai norocoși pentru că locuiesc în blocuri proaspăt izolate termic, însă nu au aflat încă și părerea specialiștilor.

Vezi și Guvernul introduce noi reglementări privind contractele de credit

Într-un interviu pentru wall-street.ro, Dragos Militaru, directorul general Fabryo Corporation, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din România ne avertizează:

“Vom asista la un adevărat dezastru în Bucuresti, în ceea ce priveste intreg procesul de reabilitare termica, iar acesta se va simti abia in cativa ani. Problemele sunt dramatice. Din punct de vedere tehnic ne putem astepta să se desprinderea placilor de termoizolatie, lucru care va face ca blocurile sa fie realizate din nou. (…) Din păcate, în intreg procesul de reabilitare termica oferit de catre stat nu raspunde nimeni – garantia este scurta, cel mult 1-2 ani, dar sunt cazuri în care nu exista garantii. După 3-4 ani cu ierni grele vor fi blocuri care vor trebui refacute”, susține Dragos Militaru, directorul general Fabryo Corporation, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania.

Vezi și Alarmă! Un alt model de Samsung Galaxy a explodat, rănind un băiețel

Acesta a explicat pentru wall-street.ro că pentru a reduce costurile companiile optează pentru tot felul de tehnici nepotrivite, care nu vor da rezultate pe termen lung.

Spusele lui Dragoș Militaru sunt confirmate și de numărul sesizarilor pe șantierele de reabilitare termică din toata țara s-a triplat in primele sase luni ale anului, arata datele Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), citate de wall-street.ro.

Citește și…

În 9 ani Romania va ramane fara gaze naturale si in 12 fara titei

Uimitor! Cât a câștigat Serena Williams din tenis până acum! Nici Halep nu stă rău

Care sunt companiile care au înregistrat cele mai mari pierderi din economie în 2015?

Coreea de Nord amenință SUA. „Suntem pregatiti sa lovim inamicul”

Viitorul Constanța scos la vânzare. Care este strategia lui Hagi?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare